podvod za ucelo ziskania hesla majitela
Rose2 - 04 | 17:50
kliknes, prihlasis sa, maju tvoje heslo, prihlasia sa na mojemafie s tvojimi udajmi, poslu si mz na svoju mafiu..... dokazy....

IP adresa:

nemate za co

IP adresa:

nemate za co
KrvavyZivot2 - 04 | 19:48
Dnes se mi registroval,na mafii taky Jakob a napsal po přihlašení dostanu 500MF
enjee2 - 04 | 20:05
rovnako aj u mna ...
konecne si s tym spravte poriadok.. mne minule 502 Mz kvoli nemu zmizlo a nik to neriesil
konecne si s tym spravte poriadok.. mne minule 502 Mz kvoli nemu zmizlo a nik to neriesil
Vinnie3 - 04 | 13:44
Jakob je Jakob a ne nějaký jacob... za druhé Jakob je z ČR. A za třetí: to uvěříte ka¸dému člověku, který ukradne jeho jméno a vydává se za něj?
P.S. Koukal jsem na ten web a jediná stránka, která funguje je ta hlavní. Kdy¸ kliknete na fórum nebo Přehled mafií, tak Vám to napíše, ¸e tato stránka neexistuje.
Naposledy změněno hráčem Vinnie v 2014-04-03 1:48 PM.
P.S. Koukal jsem na ten web a jediná stránka, která funguje je ta hlavní. Kdy¸ kliknete na fórum nebo Přehled mafií, tak Vám to napíše, ¸e tato stránka neexistuje.
Naposledy změněno hráčem Vinnie v 2014-04-03 1:48 PM.
Harvard4 - 04 | 13:08
čaute kus vám pomo¸em
tento hack sa volá Phishing ( je to rybolov hesiel )
Väčšinou prebieha tak, ¸e sa zalo¸í webstránka, ktorá vyzerá ako presná kópia u¸ existujúcej dôveryhodnej stránky
ked vám poslal link tam taám bolo napisane ¸e ziskaťe 500M´ vtedy
ked sťe sa museli prihlasiť , a ked vy ste sa prihlasily tak jemu automaticky prišiel na email : meno a heslo
existuje proti tomu ochrana : "phishing protection" ľahko dostupna
to je všetko na zatiaľ
ešte ¸e : zmenťe si meno , heslo a email
čaute
Naposledy změněno hráčem Harvard v 2014-04-04 1:10 PM.

tento hack sa volá Phishing ( je to rybolov hesiel )
Väčšinou prebieha tak, ¸e sa zalo¸í webstránka, ktorá vyzerá ako presná kópia u¸ existujúcej dôveryhodnej stránky
ked vám poslal link tam taám bolo napisane ¸e ziskaťe 500M´ vtedy
ked sťe sa museli prihlasiť , a ked vy ste sa prihlasily tak jemu automaticky prišiel na email : meno a heslo
existuje proti tomu ochrana : "phishing protection" ľahko dostupna
to je všetko na zatiaľ

ešte ¸e : zmenťe si meno , heslo a email
čaute

Naposledy změněno hráčem Harvard v 2014-04-04 1:10 PM.
Rose6 - 04 | 17:32
Milý Harv,
Diky za pomoc, ale teto tema bola zalozena za ucelom upozornenia ostatních majitelov aby sa tam neprihlasovali, ochranu proti phishingu nepotrebujem, najlepsia ochrana je premyslat predtym nez sa niekde prihlasim

Diky za pomoc, ale teto tema bola zalozena za ucelom upozornenia ostatních majitelov aby sa tam neprihlasovali, ochranu proti phishingu nepotrebujem, najlepsia ochrana je premyslat predtym nez sa niekde prihlasim

EricCartman26 - 02 | 20:38
Ahoj mám otázku mů¸eš to popsat trochu lépe ja tě néchápu ¸e se zalo¸í stranka a tak to udělal prosím popiš mi to lépé děkuji
Depotys26 - 02 | 22:13
Aby si to mohl delat taky ? Slavo jdi do haje uz
vsudejen zebras,mas bany a jeste chces MZ? Fakt jdi nekam smrade