Problém se změnou e-mailu
William30 - 09 | 16:36
Dobrý den,
rád bych jsem se zeptal zda budete řešit nepřítomnost našich moderátorů. Také bych byl moc rád, kdyby opět šla změna emailu či 3% úrok. Také bych se rád zeptal zda nemáte nějaké informace ohledně nového projektu MafiaControll (např. Česká verze nebo tak něco). Děkuji mnoho krát.
rád bych jsem se zeptal zda budete řešit nepřítomnost našich moderátorů. Také bych byl moc rád, kdyby opět šla změna emailu či 3% úrok. Také bych se rád zeptal zda nemáte nějaké informace ohledně nového projektu MafiaControll (např. Česká verze nebo tak něco). Děkuji mnoho krát.
Kmotr1 - 10 | 08:56
Doména není registrovaná. Registruj si ji v ovládacím panelu nastavení hry.
Dodatečná zpráva:
Stávající projekt ji¸ nebude dál udr¸ován, co se týká nového projektu, jeho nasazení pro CZ/SK je za dveřmi. Budete informování.
Naposledy změněno hráčem Kmotr v 2015-10-01 8:58 AM.
Dodatečná zpráva:
Stávající projekt ji¸ nebude dál udr¸ován, co se týká nového projektu, jeho nasazení pro CZ/SK je za dveřmi. Budete informování.
Naposledy změněno hráčem Kmotr v 2015-10-01 8:58 AM.
William1 - 10 | 17:03
Pochopil jsem správně, ¸e MojeMafie nebude? Dostaneme nějakou náhradu? Děkuji.
Proste_kybl2 - 10 | 00:19
Kmotře asi jsem blb,přiznávám,ale nikde nemů¸u najít nějakou registraci,mů¸u poprosit o nějaký screen nebo něco? Moc děkuju.
Kmotr2 - 10 | 11:51
MojeMafie vypnuta nebude, jen ji¸ dále nebude podporována. Nemá smysl podporovat něco, co je ji¸ překonáno novou platformou. Myslím ¸e něco jako http://www.ceskamafie.cz/ se nedá srtovnat s tím, co lze vytvořit na stávající staré platformě MojeMafie.
Dodatečná zpráva:
Na tu doménu se ještě podívám.
Naposledy změněno hráčem Kmotr v 2015-10-02 11:54 AM.
Dodatečná zpráva:
Na tu doménu se ještě podívám.
Naposledy změněno hráčem Kmotr v 2015-10-02 11:54 AM.
William2 - 10 | 16:39
Ano, souhlasím MafiaControl je velmi lepší... Jen nevím jestli je to u mě, ale nefunguje je mi Fórum (forum.mafiacontrol.com)... Mimochodem - http://mafieonline.mafiacontrol.com/ také výborná hra.
Proste_kybl2 - 10 | 19:45
Diky Kmitre,dej mi pak vedet
Dodatečná zpráva:
Kmotře zjistil si prosím ji¸ něco? Díky
Dodatečná zpráva:
Komtře zjistil si prosím ji¸ něco?
Naposledy změněno hráčem Proste_kybl v 2015-10-23 8:28 AM.

Dodatečná zpráva:
Kmotře zjistil si prosím ji¸ něco? Díky
Dodatečná zpráva:
Komtře zjistil si prosím ji¸ něco?

Naposledy změněno hráčem Proste_kybl v 2015-10-23 8:28 AM.
OLDMAN29 - 10 | 09:55
Ako¸e do hry som pre nič za nič nedaval 350€ aby ste potom kašľali na chyby, prosim opravte tu zmenu emailu ani mne to nejde, ďakujem
Proste_kybl30 - 10 | 08:09
Hlavne ze me si se smal
hele ale zde se asi nedovolas,je to marny...a kdy ti hra prestala jit? Pri zmene meilu nebo nove domeny?

- 1
- 2