Fórum
ČTĚTE!
Kmotr2 - 04 | 20:42

Achjo, u¸ mě to tu nebaví. Mo¸ná udělali novou verzi hry, ale to snad neznamená ¸e se vyserou na tu první kde ještě nějací hráči hrají. Nerozumím tomu, ale pokud se nepletu mafiacontrol patří k téhle hře. Nikdy jsem nehrál, nehraji, a ani nebudu hrát mafiacontrol, ale co jsem se tam minule koukal, je to aktivní dost. Tady se stačí kouknout dolů a hned vidíte ¸e s tím nepohli od 2014. Sakra tak proč to nezruší? Nese¸ení noví lidi co budou tu? Nekouknou se sem aspoň JEDNOU ZA ČAS? A kdy¸ ne to, tak proč jsou s prominutím takoví ******* a berou si peníze co jim vyděláváme? V¸dyť přece není zas takový problém jednou za čas sem přijít, a aspoň opravit naše problémy. Nikdo po nich snad nechce, aby tu dělali měsíčně dalších 50 designů, dalších 50 nových věcí.. "A kdy¸ u¸ jsou tak na ty peníze" tak myslím ¸e by vydělávali více.

KrvavyZivot13 - 04 | 07:14
Ahoj, sna¸ím se ¸e všech sil, aby zde přišel moderátor, jednou se mi to povedlo, přišel Kmotr, ale ten tu byl jen 2x a nic nevyřešil. v¸dy kdy¸ píšu moderátorum kdekoliv jinde odpověd je skoro v¸dy stejná - Podle VOP má právo GamoVation ukončit podporu dané platformy.
Psali několikrat ¸e to nezruší a to z prostého důvodu - Výdělek.
Psali několikrat ¸e to nezruší a to z prostého důvodu - Výdělek.
Depotys16 - 04 | 14:13
Je to bohu¸el smutné ... viz hra camorra.cz z ničeho nic přestala jít..a nikam se nedovolám prostě nic...hlavně,¸e to člověka stálo x tisíc k ničemu...
KrvavyZivot19 - 04 | 06:54
Ta hra byla zrušená z důvodu porušení pravidel pro VOP, zjistilo se ¸e ty sám děláš reklamu na ostatních mafií, netuším zrovna kolik jsi měl trestných bodů, ale nejspíš dost a proto se u tebe takhle zachovali.
DarthJD22 - 05 | 13:46
To KrvavyZivot: Jak se ti povedlo dohnat moderátora?